με υδραυλικά δισκόφρενα

Εταιρία -

 

 

Η  EMILIOS TRAILERS  είναι αμιγώς Ελληνική εταιρία που κατασκευάζει ρυμουλκούμενα, ως συνέχεια της παλαιάς MOTOEMIL.

Το 1985 μετονομάστηκε στην σημερινή επωνυμία και στράφηκε στον τομέα των ελαφρών ρυμουλκούμενων.
Βασιζόμενη στη 40χρονη πείρα του Αιμίλιου Αντωνιάδη πάνω στη κατασκευή τρίκυκλων φορτηγών αυτοκινήτων, η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει ρυμουλκούμενα μεταφοράς ταχυπλόων σκαφών αναψυχής.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία κατασκεύης ρυμουλκούμενων στην Ευρωπαική Ένωση που από το 2006 έδωσε λύση στο γνωστό πρόβλημα της οξείδωσης του συστήματος πέδησης απο το θαλασσινό νερό, τοποθετώντας ανοξείδωτα υδραυλικά δισκόφρενα στα ρυμουλκούμενα μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να κατασκευάζουμε ρυμουλκούμενα, που όχι μόνο μεταφέρουν με ασφάλεια το σκάφος σας στο οδικό δίκτυο, αλλά λειτουργούν και ως εργαλεία ανέλκυσης, καθέλκυσης του σκάφους σε ράμπες και δυσπρόσιτα σημεία. Η ειδική ενίσχυση πλαισίου, το ενισχυμένο αυτορυθμιζόμενο σύστημα ράουλων,τα υδραυλικά δισκόφρενα, η λίπανση super lube για τα ρουλεμάν, είναι τα σημεία που κάνουν κάθε Emilios Trailers να ξεχωρίζει. Η ευρωπαική έγκριση τύπου από τη ΚΒΑ Γερμανίας και η 5 ετή εγγύηση, δείχνουν την αξιοπιστία και τη ποιότητα κατασκευής του κάθε Emilios Trailers.
Ευχαριστώ που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Μέσα στα προιόντα, σίγουρα υπάρχει το κατάλληλο Emilios Trailers, που θα μεταφέρει το σκάφος σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Αντωνιάδης Αντώνης

Διευθυντής Παραγωγής