με υδραυλικά δισκόφρενα

Πιστοποιήσεις -

 

 

 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2003 σύστημα διαχείρισης ποιότητας, DIN EN ISO 9001: 2000, καθώς και το σημερινό ΕΝ ISO 9001: 2008  με πεδίο εφαρμογής, αποκλειστικά την κατασκευή και εμπορία ρυμουλκουμένων οχημάτων μεταφοράς σκαφών αναψυχής.

H εταιρεία μας εφαρμόζει επίσης τη διαδικασία παραγωγής οχημάτων σύμφωνα με την Ευρωπαική οδηγία 46/2007 και ελέγχεται από Γερμανικό φορέα.  Από τον Ιανουάριο του 2018, όλα τα διαξονικά trailers με υδραυλικά ανοξείδωτα δισκόφρενα, έχουν την ευρωπαική έγκριση τύπου EC 46/2007 από το ΚΒΑ Kraftfahrt-Bundesamt της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η μόνη η οποία ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.  Αναμένουμε σύντομα την έγκριση στα μονοαξονικά.

Ή ευρωπαική έγκριση τύπου από το γερμανικό υπουργείο  e1 είναι η πιό αξιόπιστη πανευρωπαικά και την αποδέχονται όλα τα κράτη της Ε.Ε και εκτός αυτής.

Είμαστε η πρώτη κατασκευαστική εταιρία στην Ελλάδα με ευρωπαική έγκριση , από το Γερμανικό υπουργείο συγκοινωνιών!ΠΡΟΣΟΧΗ:
  
Η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας καθώς και των φωτογραφιών με οποιονδήποτε τρόπο (ολική, μερική ή σε διασκευή) απαγορεύεται από τις ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια χρήσης της EMILIOS TRAILERS.


*Το λογότυπο και ο διακριτικός τίτλος EMILIOS TRAILERS είναι κατοχυρωμένα.