με υδραυλικά δισκόφρενα

Πιστοποιήσεις -

 

 

 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2003 σύστημα διαχείρισης ποιότητας, DIN EN ISO 9001: 2000, καθώς και το σημερινό ΕΝ ISO 9001: 2008  με πεδίο εφαρμογής, αποκλειστικά την κατασκευή ρυμουλκουμένων οχημάτων μεταφοράς σκαφών αναψυχής.

Εφαρμόζουμε επίσης τη διαδικασία παραγωγής οχημάτων σύμφωνα με την Ευρωπαική οδηγία 46/2007 και ελεγχόμαστε από Γερμανικό φορέα. Από τον Ιανουάριο του 2018, όλα τα διαξονικά trailers με υδραυλικά ανοξείδωτα δισκόφρενα, έχουν Ευρωπαική Έγκριση τύπου EC 46/2007 από τη ΚΒΑ Kraftfahrt-Bundesamt της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με κωδικό χώρας e1. Η μόνη η οποία ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε χωρίς επανελέγχους. Αναμένουμε σύντομα Ευρωπαική Έγκριση τύπου από τη ΚΒΑ στα μονοαξονικά.

Ή Ευρωπαική Έγκριση Τύπου από το Γερμανικό υπουργείο  e1 είναι η πιό αξιόπιστη πανευρωπαικά, την αποδέχονται όλα τα κράτη της Ε.Ε και εκτός αυτής.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική κατασκευαστική εταιρία στην Ελλάδα με Ευρωπαική έγκριση , από το Γερμανικό υπουργείο συγκοινωνιών!ΠΡΟΣΟΧΗ:
  
Η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας καθώς και των φωτογραφιών με οποιονδήποτε τρόπο (ολική, μερική ή σε διασκευή) απαγορεύεται από τις ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια χρήσης της EMILIOS TRAILERS.


*Το λογότυπο και ο διακριτικός τίτλος EMILIOS TRAILERS είναι κατοχυρωμένα.